#16
سس هزار جزیره
مواد لازم

▪ سس مایونز ۲ پیمانه
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ سرکه سفید یک چهارم پیمانه
▪ تخم مرغ سفت رنده شده ۲ عدد
▪ خیار شور رنده ریز شده یک سوم پیمانه
▪ پیازچه خرد شده ۵۰ گرم
▪ ساقه کرفس(مغز کرفس) ریز خرد شده ۵۰ گرم
طرز تهیه

ابتدا در یک کاسه سس مایونز و نمک و فلفل و سرکه را ریخته و خوب مخلوط میکنیم.بعدش تخم مرغ رنده شده خیار شور پیازچه و ساقه کرفس رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یه دست بشه.نکته مهم اینجاست که اجزای تشکیل دهندش باید خیلی ریز باشه که قابل تشخیص نباشه..این سس برای سرو انواع بنیه ها مثل میگو و شنیسل مرغ خیلی عالی میشه.


* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#17
سس پاستا
مواد لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر شامل شوید ، گشنیز ، جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
آبلیو ترش تازه یا آبغوره یک قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آویشن به مقدار لازم
آب جوش نیم پیمانه
روغن زیتون
پاستا
طرز تهیه
مقداری روغن زیتون داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید ، رب گوچه فرنگی ، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و هم بزنید و پس از یک دقیقه آبلیمو یا آبغوره و آب جوش و سبزیجات معطر را به آن اضافه نمایید صبر کنید تا سس غلیظ شود،سس پاستا را از روی شعله برداشته و استفاده نمایید.در صورت لزوم می توان یک قاشق غذاخوری شکر به سس اضافه نمود.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#18
کیک اسفنجی
مواد لازم:
آردوشیروشکروروغن مایع =از هر کدام 1 لیوان
تخم مرغ 3= عدد
وانیل =4/1 قاشق چایخوری
بکینگ پور 1= قاشق مربا خوری


طرز تهیه:
ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شکر را اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه می کنیم و 1 دقیقه می زنیم سپس نیمی از شیر را که از قبل نیم گروم کرده ایم را اضافه کرده و کمی میزنیم و سپس نیمی از آرد را که قبلاً با بکینگ پور 3 با الک کرده ایم و باز میزنیم وقتی خوب مخلوط شد بقیه شیر و بعد از کمی هم زدن مابقی آرد را اضافه می کنیم و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#20
ممنونم پریا جاااااااااااااااااااان :D :D :D
ساحل دلت را به خدا بسپار ، خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد


تاخدای بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟!!! میکشم ناز یکی ، تا به همه ناز کنم..

#21
ترشی لیته

مواد لازم
بادمجان یک کیلو
سبزی معطر پاک کرده نیم کیلو
فلفل دلمه ی سبز یک عدد
فلفل دلمه ی قرمز یک عدد
سیر رنده شده یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز 50 گرم
هویج 3 عدد
کلم پیچ سفید 250 گرم
سرکه یک کیلو
ادویه ی ترشی یک قاشق سوپ خوری
نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
پونه ی خشک یک قاشق غذاخوری
زرد چوبه یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه
سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و ... است که آنها را کاملاً خرد می کنیم. بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم. کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.
سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم. سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#22
ترشي هفت رنگ

مواد لازم
گل كلم 1 عددكوچك
پياز ترشي 150 گرم
خيار ريز 200 گرم
فلفل ريز سبزيا قرمز 8 تا 10 عدد
سركه سفيد 1 تا 2 ليتر
نمك به مقدار لازم
سيب زميني ترشي 3عدد
هويج فرنگي 3عدد
ترخان 100 گرم
كرفس 4 تا 5 ساقه

طرز تهیه
كرفس و گل كلم را شسته خرد كنيد . سيب زميني ترشي و هويج را پوست گرفته به شكل حلقه يا نگيني درست خرد كنيد . پياز را پوست گرفته بشوئيد و بگذاريد خشك شوند خيار را نيز بشوئيد وخشك كنيد . دقت كنيد كه تمام سبزيجات كاملاٌ خشك و بدون آب باشد حال تمام سبزيجات را با فلفل و ترخان و نمك داخل ظرف مناسبي ريخته سركه را روي آن بريزيد . در ظرف را ببنديد مدت 2 تا 3 هفته بعد ترشي شما آماده است . توجه : خشك بودن سبزيجات و ظرف و يك اندازه بودن قطعات سبزيجات و كاملاٌ بسته بودن درظرف و محفوظ بودن آن مهم است . اين مقدار براي 6 نفر در نظر گرفته شده است.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#23
شله زرد

مواد لازم
برنج - یک کیلوگرم
شکر - ۲ کیلوگرم
زعفران سائیده : ۵/۱ مثقال(۶ گرم)
گلاب - ۱پیمانه
خلال بادام - ۱۵۰ گرم
خلال پسته برای تزئین - ۵۰ گرم

طرز تهیه
برنج را شسته و به مدت چهار ساعت خيس كنيد.برنج را پیمانه کرده و از ۶ تا ۷ برابر برنج، آب در نظر می گیریم. سپس برنج را بدقت شسته و ۶ برابر، آب روی آن می‌ریزیم و برنج را روی آتش گذاشته تا جوش بیاید. شعله را ملايم كرده تا برنج بپزد.وقتی مغز برنج کاملا نرم شد، شکر را داخل برنج ریخته و مرتب بهم می زنیم تا شله زرد کاملا جا بیفتد.
در صورتی که شله زرد سفت بود ۱ تا ۲ پیمانه دیگر آب گرم اضافه می کنیم. سپس زعفران را در کمی آب جوش حل می نمائیم و داخل شله‌زرد می‌ریزیم. آنگاه کمی از بادام را به آن اضافه می کنیم.گلاب را نیز افزوده و شله زرد را بهم می زنیم تا تمام مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس درب را بسته و در صورت استفاده از فر، شله زرد را در کف فر با حرارت ملایم بمدت نیم ساعت می گذاریم. در غیر اینصورت می ‎توان روی شعله گذاشت و بعد از جا افتادن شله زرد، آن را در ظرف می کشیم و بعد از خنک شدن با دارچین و خلال بادام و پسته تزئین می کنیم.
نكته
1. جهت افزايش كيفيت شله زرد بايد از برنج مرغوب استفاده كرد.
2. بهتر است خلال بادام به مدت دو ساعت در آب خيسانده شود و بعد استفاده گردد.
3. زعفران را در هنگام نياز بساييد كه بوي عطر آن از بين نرود در ضمن زعفران را با آسياب‌برقی آسياب نكنيد تا بو و رنگ آن حفظ شود.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#24
برنجک

مواد لازم
برنج یک پیمانه
نمک ماسه ای 500 گرم (نباید یددار باشد)
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه
برنج ایرانی را خوب شسته به مدت 4 تا 5 ساعت با نمک خیس می کنیم درست مانند اینکه بخواهیم برنج را برای پلو آماده کنیم. فقط برنج را دم نمی کنیم. برنج آبکش شده را دوباره می گذاریم کاملا" خشک شود و عاری از هرگونه رطوبت باشد. نمک را در ظرفی ریخته کاملا" می گذاریم داغ شود برنجها را داخل نمک ریخته و مداوم هم می زنیم به محض اینکه پف کرد در الک ریخته تا نمک آن خارج شود.
گندمک:
گندم پوست گرفته را به مدت 24 ساعت با آب یا شیر خیس می کنیم و باید کاملا" گندم زیر آب یا شیر باشد، احتیاج به پختن ندارد . بعد در نمک ریخته و مانند برنجک عمل می کنیم. (فقط کمی رطوبت داشته باشد) و مثل برنجک خشک نمی کنیم. در صورت نبودن نمک می توانیم در روغن کم سرخ نماییم.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#25
حلوای آرد گندم

مواد لازم
▪ آرد یک لیوان
▪ شکر سه چهارم لیوان
▪ آب و گلاب هر کدام نصف لیوان
▪ زعفران به مقدار کافی
▪ روغن ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه
آرد گندم را در یک لیوان ریخته و با دست فشار می دهیم و تا جایی که امکان دارد در لیوان آرد می ریزیم، روغن را در ظرف ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم وقتی داغ شد آرد را به آن اضافه می کنیم تا کاملا سرخ شود، آب، گلاب و شکر را در ظرفی ریخته و روی گاز حرارت می دهیم تا شکر حل شود پس از این مرحله زعفران را به مخلوط آب، گلاب و شکر اضافه و بعد از یکی دو جوش زدن گاز را خاموش می کنیم، این مخلوط را به آرد سرخ شده می افزاییم و آن قدر به هم می زنیم تا مخلوط یکنواختی به دست آید حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با مغز بادام و پسته تزئین می کنیم.
ـ هنگام سرخ شدن آرد باید مرتب آن را هم زد تا نسوزد.
ـ در صورت تمایل می توانید به مخلوط آب، گلاب، شکر و زعفران، یک سوم قاشق چای خوری هل آسیاب کرده اضافه کنید.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#26
کیک پرتقالی
مواد لازم
كره نرم‌شده 125 گرم
شير يك چهارم پيمانه
آب پرتقال يك چهارم پيمانه
تخم‌مرغ دو عدد
شكر 3/4 پيمانه
آرد يك‌ونيم پيمانه
بيكينگ‌‌پودر يك‌ونيم قاشق چايخوري
پوست رنده‌شده پرتقال يك قاشق سوپخوري
اين كيك جزو كيك‌هايي است كه سريع آماده مي‌شود. بنابراين همه مواد كيك بايد به دماي محيط رسيده باشد، يعني نيم ساعت خارج از يخچال قرار گيرد سپس استفاده شود.
طرز تهيه
همه مواد كيك را از ابتدا تا انتها داخل كاسه همزن ريخته و ابتدا با دور كند همزن مي‌زنيم تا كمي مخلوط شوند، سپس دور همزن را متوسط كرده و مي‌ز‌نيم تا مواد تغيير رنگ دهد. قالب گرد 20 سانتي‌متر قطر را چرب و آردپاشي كرده، مواد را درون آن مي‌ريزيم و در فر 180 سانتي‌گراد حدود 50 دقيقه مي‌پزيم.

مواد لازم رويه
شكر چهار قاشق سوپخوري
آرد ذرت سه قاشق سوپخوري
آب‌ پرتقال دو پيمانه
كره 50 گرم
پوست‌ پرتقال رنده‌شده يك قاشق چايخوري
طرز تهيه رويه

همه مواد را به غير از كره در آب پرتقال حل كرده بعد روي حرارت ملايم هم مي‌زنيم تا غليظ شود. آن‌گاه از روي حرارت برداشته و بلافاصله كره و پوست پرتقال رنده‌شده را اضافه كرده و مي‌گذاريم خنك شود.
نكته
1- مي‌توانيم اين كيك را بدون رويه هم سرو كنيم. در اين صورت هم كيك بسيار خوشمزه‌اي مي‌شود.
2- مي‌توانيم مقداري ميوه خشك رنگي را آردي كنيم و در آخر با مواد مخلوط كنيم كه زيباتر شود.
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...

#27
چقدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد خوشمزه منم میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :cry:
وخدایی که در این نزدیکی است ........

#30
چشم عزیزم انشاالله فردا برات بستنی میذارم تپل مپل من. :D
* ملیکای من هدیه خدا و بیمه آقا امام رضا (ع) *

ممنونم خدا جون... واسه این تجربه منحصر به فرد که شبیه هیچ حس دیگه ای نیست...
ارسال پست

بازگشت به “نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات در مورد فيروز”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 36 مهمان

cron