نتايج هماهنگ با عبارت جستجو شده : 257

سلام عزیزم
در زمان تخمک گذاری ترشحات زیاد آبکی شفاف و کشدار میشن . به نظر میرسه همون مشاهدات اولی صحیحتر از زمانی است که ترشحات کمتر و شیری رنگ میشوند .

با سلام روندی که شما تا اینجا طی کردید یعنی خوردن قرص به مدت 21 روز بعد از پارگی کاندوم و بعد مصرف مجدد قرص و ...روال درستی نبوده اما به هر صورت احتمال بارداری ناچیز و میتوان گفت صفر است . با توجه به مصرف قرص احتمالا برنامه ی پریودهای ایشان به هم ریخته و عقب افتادن آن چیز عجیبی نیست . بقیه علائمی هم...

سلام عزیزم
انسولین داروی بیخطری در بارداری است که با توجه به نیازتان تجویز شده با توجه بهع این که تحت نظر هستید ان شاء الله بقیه بارداری را هم به سلامت طی می کنید .

سلام عزیزم وضعیت قرار گیری جنین متغیره یعنی جنین شما در حال چرخشه مثل یه ماهی که در آب شنا می کنه و این کاملا طبیعی است . به طور کلی 3 بار سونو گرافی در بارداری انجام میشه .یکی در اوایل بارداری برای تشخیص قطعی بارداری داخل رحمی و یا به همراه آزمایشات غربالگری ، یکی هفته 18 تا 22 برای بررسی سلامت جنی...

سلام عزیزم اگر مادر اعتیاد به شیشه داشته باشه احتمال زایمان زودرس و احیانا مشکلاتی در جنین هست و حتما باید پزشکی که تحت نظرش هستند از این موضوع مطلع باشه . اما اگر پدر اعتیاد داشته باشه ظاهرا در منابع مشکلی که متوجه جنین باشه ذکر نشده ...با این وجود من توصیه می کنم ازمشاوره مشاورینی که در سایت زیر م...

سلام
همین طوره که گفتید . یعنی اگر شما ذکر کنید سیکل قاعدگی 30 روزه دارید یعنی از روز اول خونریزی تا روز اول خونریزی بعدی 30 روز طول می کشد .

سلام عزیزم توصیه می کنم با مطالعه صفحه زیر نسبت به علائم تخمک گذاری آگاه شوید . http://www.irshafa.ir/post-3625.aspx اگر از ابتدای یک سیکل قاعدگی (یعنی روز اول خونریزی) تا ابتدای سیکل قاعدگی بعدی ( یعنی روز اول خون ریزی) 35 تا 37 روز طول می کشد احتمالا تخمک گذاری شما بین روزهای 17 تا 26(یعنی 17 روز ...

سلام عزیزم با توجه به مصرف قرص ضد بارداری ، ممکنه حدود 3 ماه بعد از قطع قرص زمان ببره تا تخمک گذاری به روال خودش برگرده . در عین حال شما ذکر می کنید که تحت نظر پزشک بوده و تخمک گذاری شما تأیید شده است . نکته ای که بارها کارشناس مامایی مهربان سایت روی آن تاکید کرده این است که اگر پس از یکسال اقدام بر...

سلام عزیزم
فکر می کنم سئوال شما اینه : یک نفر به دندانپزشکی رفته و عکس رادیوگرافی از دندانهاش گرفته و حالا شما به نوعی با این فرد در ارتباط هستید . اگر سئوالتان همینه بدونید که ضرری متوجه شما و جنینتان نیست . آنچه که در بارداری مهمه اینه که خود مادر مستقیم در معرض اشعه نباشه ...

دوست عزیز سلام به طور معمول برای این سایز از دهانه ی رحم بایستی طبق نظر پزشکتان عمل کرده و در ضمن این کار بهتر است هر چه زودتر و تا قبل از هفته ی 20 انجام شود . اما توصیه ما این است که به یک سونولوژیست دیگر که به لحاظ دقت و تبحر ، تأیید شده هستند مراجعه کنید ؛موردی که هفته پیش باآن مواجه بودم : یک س...

برادر محترم ، سلام در مورد حکم شرعی ، بایستی با دفتر مرجع تقلید خود تماس بگیرید . اهمیت مسایل و نحوه برخورد با ان را کسی که که آگاه تر از ما به خودمان است تعیین می کند . استرس شما را درک می کنم . نه تنها شما که فرزند شیرخوار دارید ، تمام زوجینی که به هر علت آمادگی بچه دار شدن ندارند بعد از این اتفاق...

سلام
ضمن این که این سایت گزینه ای را به شما پیشنهاد نمی کند تنها توصیه ای که داریم این است که در صورت اقدام برای این عمل ، تحت نظر متخصص زنان باشید و نه هیچ کس دیگر ؛ یک اقدام نابجا می تواند منجر به سقط عفونی ، خون ریزی شدید و ...پشیمانی شود .

سلام عزیزم
با توجه به این که بیش از 40 روز از کورتاژ گذشته ، می توانید آزمایش خون بدهید . به خصوص این که پیشگیری نداشتید و در تعدادی از زنان دو هفته بعد از سقط احتمال تخمک گذاری هست. اما سئوال من اینه که آیا شما در این مدت با قصد بارداری پیشگیری نداشتید ؟

بازگشت به جستجوی پیشرفته