نتايج هماهنگ با عبارت جستجو شده : 13601

Re: اندازه ی فولیکول

KarshenaseMamaee نوشته شده:
چهارشنبه 1 خرداد 1398, 7:13 pm
سلام دوست عزیز
فولیکولهای زیر۲۵میلی متر مشکلی ندارند.میومتر بافت عضلانی رحم میباشد که در مورد شما به هر دلیلی پر خون و غیر یکنواخت شده است .یکنواخت نبودن میومتر به دلایل مختلفی مثل فیبروم و...اتفاق می افتد

Re: اندازه ی فولیکول

سلام دوست عزیز
فولیکولهای زیر۲۵میلی متر مشکلی ندارند.میومتر بافت عضلانی رحم میباشد که در مورد شما به هر دلیلی پر خون شده است پرخونی میومتر به دلایل مختلفی مثل فیبروم و...اتفاق می افتد

Re: تفسیر جواب ازمایش

سلام دوست عزیز من از فرمایشات شما اینطور متوجه شدم که شما بدون تجویز پزشک اقدام به مصرف دارو نموده اید که من اصلا موافق این مسئله نیستم.ضمنا بدون انجام آزمایش ادرار و معاینه بالینی نمیتوان متوجه عفونت ادرار شد چون سوزش ادرار ممکن است به دلایل دیگری غیر از عفونت ادراری ایجاد شده باشد.مراجعه به درمانگ...

Re: ازمایش سقط

سلام دوست عزيز نگران نباشيد وبدون استرس داروهايتان را مصرف نماييد.با توجه به مشخصاتي كه مي دهيد پزشك داروهاي بسيار مناسبي براي شما تجويز نموده است.فاكتور ضد انعقادي لوپوس يك انتي بادي است كه به فسفوليپيد و پروتئين موجود در غشا پلاسمايي سلول پيوند ميخورد.وجود اين انتي بادي ها موجب افزايش سرعت تشكيل ل...

Re: تفسیر جواب ازمایش

سلام دوست عزيز
مصرف زاكسيم در دوران بارداري مشكلي ندارد.ميزان بتا كم است كه به دليل انجام زود هنگام بوده مجددا بتا رو چك كنيد اگه به ميزان كافي افزايش يافته باشد يعني بارداري نرمال است

Re: ازمایش سقط

سلام دوست عزيز
ميزان آنتي لوپوس تا حدودي بالاست كه ميتواند از دلايل سقط باشد.مثبت شدنcrpدلايل مختلفي دارد از جمله درد والتهاب و عفونت.در صورتيكه تحت نظر متخصص حاذقي باشيد براي اين مشكل هم آزمايشات تكميلي و هم دارو تجويز خواهد شد

Re: اقدام به بارداری پس از سقط و نا منظم شدن پریود

سلام صمیمه جان بهترین کار برای شما انجام یک سونو گرافی میباشد در صورتیکه در سونو مشکلی وجود نداشته باشد واز نظر عفونت نیز توسط درمانگرتان بررسی شده اید برای منظم شدن پریودتان میتوانید ۲دوره ال دی استفاده نمایید سپس جهت بارداری اقدام نمایید واگر خدای نکرده مجددا بارداری حاصل نشد وپریودها منظم نگردید ...

Re: ساك حاملگي و كيسه زرده

سلام دوست عزیز ٢١-٢٤ روز بعد از پايان حاملگي Bhcg(بتا)در سرم وادرار مادر به مقادير قبل از حاملگي(كمتر از٥) ميرسد.مجددا پس از یک هفته میزان بتا را چک نمایید.لکه بینی گاهی اوقات به دلیل عفونت وگاهی اوقات به دلیل باقیماندن بقایای حاملگی میباشد.اندازه بقایا کوچک بوده و در اکثر مواقع با پریود بعدی دفع خو...

Re: چگونه بفهمیم سقط کامل انجام شده؟

سلام دوست عزیز
درصورتیکه مطمئن هستید سونوی شما مشکلی نداشته،بقایا بطور کامل دفع شده و ضخامت اندومتر مناسب بوده برای قطع خونریزی یک دوره الدی استفاده نمایید

Re: چگونه بفهمیم سقط کامل انجام شده؟

سلام دوست عزیز
حتما مجددا یک سونو انجام دهید.انجام کورتاژ بستگی به اندازه ی بقایا دارد.در صورتیکه اندازه بقایا کوچک باشد احتیاجی به کورتاژنیست وبا کمک دارو هم بقایا دفع خواهد شد و هم خونریزی قطع میشود.البته اگر بقایا کوچک باشد گاهی بدون نیاز به دارو با خونریزی پریود بعدی دفع میشود

Re: قرص مدروکسی پروژسترون

سلام دوست عزیز
در صورتیکه با پروژسترون تنها پریود نشدید باید از ترکیب استروژن و پروژسترون به صورت خوراکی یا تزریقی طبق تجویز درمانگرتان استفاده کنید ‌.ضمناTshوپرولاکتین رانیز چک نمایید.اگرTshوپرولاکتین نرمال یود وبا استروژن و پروژسترون پریود شدید حتما باید از نظر نارسایی زودرس تخمدان بررسی شوید

Re: طریقه مصرف کپسول اکتی لایف

سلام خاطره عزیز
داروهایتان را ادامه دهید در بسیاری موارد برای بهتر شدن فعالیت تخمدانها دگزا تجویز میشود.همینطور پروژسترون در صورتیکه بارداری اتفاق بیفتد در مراحل اولیه که هنوز باهیچ آزمایشی نمیتوان بارداری را ثابت کرد به رشد جسم زردکه برای ادامه بارداری لازم است کمک میکند.

Re: طریقه مصرف کپسول اکتی لایف

سلام دوست عزیزم از آنجاییکه پزشکتون بهتر در جریان وضعیت شما قرار دارد وآزمایشات شما را به طور کامل رویت نموده است حتما بهترین تصمیم برایتان در نظر گرفته شده .داروهایی که برایتان تجویز شده در صورت بارداری مشکلی برای جنین ایجاد نخواهد کرد پس بدون نگرانی نزدیکی داشته باشید.امیدوارم به زودی به نتیجه دلخ...

بازگشت به جستجوی پیشرفته