نتايج هماهنگ با عبارت جستجو شده : 30

Re: تشخیص بارداری

سلام خسته نباشین،کارشناس محترم من ۲۴ تیر ماه پریود شدم و یه هفته عادتم کلا تموم شد،دوباره بعد ده روز لکه بینی داشتم،تو این مدت نزدیکی داشتم وقصدم بارداریه،امروز موعود پری بعدیمه که دوروزه ترشحات سفید رنگم بیشتر شده و ی کم دل درد دارم،احتمال بارداری هست؟

Re: آیا خونریزی من لانه گزینی هست یا پریود شده ام?

سلام دوست عزیز متاسفانه شرح حال دقیقی از شما به خاطر ندارم و سوال اولتون رو هم پیدا نکردم ولی در صورتیکه پریودتان به تاخیر بیفتد احتمال بارداری وجود دارد سلام ببخشید مزاحمتون میشم،من یه پسر ۵ ساله دارم که حدود ۴ تا آمپول جلوگیری سه ماهه زدم حدود یک سال میشه که قطع کردم آمپولامو،رفتم متخصص بعد چند د...

Re: آیا خونریزی من لانه گزینی هست یا پریود شده ام?

سلام دوست عزیز بدون معاینه بالینی وانجام ٱزمایشات هورمونی نمیتوان بدرستی نظر داد ولی در کل در صورتیکه مجددا تکرار نشود به نظر نمیرسد مورد مهم وقابل پیگیری باشد.ولی اگر لکه بینی بعد از رابطه جنسی اتفاق افتاده باشد باید معاینه شوید وپاپ اسمیر انجام دهید سلام.عزیزم خسته نباشی،پاپ اسمیر ی ماه نمیشه انج...

Re: آیا خونریزی من لانه گزینی هست یا پریود شده ام?

سلام دوست عزیز بدون معاینه بالینی وانجام ٱزمایشات هورمونی نمیتوان بدرستی نظر داد ولی در کل در صورتیکه مجددا تکرار نشود به نظر نمیرسد مورد مهم وقابل پیگیری باشد.ولی اگر لکه بینی بعد از رابطه جنسی اتفاق افتاده باشد باید معاینه شوید وپاپ اسمیر انجام دهید سلام.عزیزم خسته نباشی،پاپ اسمیر ی ماه نمیشه انج...

Re: آیا خونریزی من لانه گزینی هست یا پریود شده ام?

KarshenaseMamaee نوشته شده:
دوشنبه 7 مرداد 1398, 6:42 pm
سلام دوست عزیز
آخرین پریودتون چه روزی بوده؟

سلام دقیقا ۳۰ تیر،یعنی ۸ روز پیش

Re: آیا خونریزی من لانه گزینی هست یا پریود شده ام?

سلام خسته نباشین،اگه خاطرتون باشه ماه قبل گفتم که یک سال از آخرین آمپول جلوگیری سه ماهم میگذره و پریود نشدم،آزمایش هورمونی وسونو دادم همه نرمال بودن دوتا پروژسترون تزریق کردم که بعد از گذشت دو هفته به مدت دوروز لکه بینی داشتم که سونو انجام دادم برا ضخامت رحم و نرمال بود،حدود ۱۰ روز که گذشت پریود شدم...

Re: تفسیر آزمایش هورمونی

سلام خسته نباشین،یادتون هست که گفتم آمپول جلوگیری میزدم و یک سال هست پریودیم برنگشته،آزمایش هورمونیم دادم که شما گفتین خداروشکر مشکلی نیس،همچنین ۴ تا پروژسترون زدم به فاصله هر دوتا ی هفته الان ۸ تا ۹ روز از اون دوتا پروژسترون آخری میگذره و من دیروز خونریزی داشتم ببخشید درحدی که لباس زیرم خیس شد و بع...

Re: تفسیر آزمایش هورمونی

سلام دوست عزیز آزمایش شما خوشبختانه نرمال است سلام ممنون عزیزم،که همیشه راهنماییم میکنید،پس بنظرتون مشکلم چیه که پریود نمیشم تا الان ۳ دوره یعنی ۶ تا آمپول پروژسترون زدم ولی بی تاثیر بود همچنین دوهفته مدروکسی پروژسترونم خوردم که اونم اثری نداشت،تیروئیدم نرمال بود،قبلا گفتم الان یک سال میشه که از آخ...

Re: تفسیر آزمایش هورمونی

سلام دوست عزیز بله احتمالا بتونم FSH:6.9 MLU,MI Follicular phase:3.5-12.5 Midcycle phase:8-20 Luteal phase:1.7-7.7 Post menopausal:25.8-134.8 Ovulatory peak:4.7-21.5 Aultl male:1.5-12.4 و LH:1.5 mlu,ml Follicular phase:2.4-12.6 Midcycle phase:10-80 Luteal phase:1.5-11.4 Postmenopausal:7.7-58.5 Ovul...

تفسیر آزمایش هورمونی

سلام خسته نباشید،حدود یک سال میشه که آمپول جلوگیری سه ماهه رو قطع کردم ولی پریود نشدم،قصدم بارداری دومه،آزمایش هورمونی و پرولاکتین انجام دادم که این جوابش بود لطفا بگید چه مشکلی دارم،Mcv60.6.Fl. 80,100. Mch18.6pg. 26.33 Euthyroidism0.39 . 6.16 Fsh 6.9mlu.ml. Follicular phase 3.5. 12.5 Lh 1.5mlu.ml. ...

قرص مدروکسی پروژسترون

سلام خسته نباشین،الان ۱۱ ماهه پریود نمیشم بعد تزریق آخرین آمپول جلوگیری سه ماهه،دکتر دوتا پروژسترون نوشت ک بی تاثیر بود،الانم قرص مدروکسی پروژسترون خوردم ۱۵ روز روزی دوتا ولی بازم بعد ۱۰ روز ک تموم شدن پریود نشدم قصدم بارداری دومه چیکار کنم اکثر آزمایشام نرمال بودن

اقدام ب بارداری

سلام خسته نباشین،۱۰ ماهه ک آمپول جلوگیری سه ماه رو قطع کردم ولی پریود نمیشم،چیکار کنم خسته شدم ،پس کی ب حالت عادی بر میگردم،آیا دارویی هست یا آمپول ک زودتر پریودیم برگرده،اکثر آزمایشارو انجام دادم نرماله،ودوتا پروژسترونم تزریق کردم ک تاثیری نداشت لطفا کمکم کنید ی راه حل بدید ک پریود شم

بازگشت به جستجوی پیشرفته